VDB

Regie over je eigen talentprogramma

Of je nu aan het begin van je carrière staat of inmiddels al mooie ervaring in jouw vakgebied hebt opgedaan, de VDB Academy ondersteunt jou in je continue leer- en ontwikkelproces. In onze VDB Academy bieden we drie talentprogramma’s aan:

Ieder talentprogramma biedt alles wat je nodig hebt om op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak in jouw functie te kunnen groeien. Het is belangrijk dat je de strategie en het DNA van VDB goed begrijpt en uitdraagt. Daarom vind je in jouw talentprogramma ook werkcolleges gebaseerd op onze strategische pijlers.

Op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling vind je in onze VDB Academy diverse opleidingsmogelijkheden. We maken onder andere gebruik van GoodHabitz, waar je online diverse trainingen kunt volgen. Verder vind je verschillende communicatie- en klanttrainingen en besteden we aandacht aan time- en stressmanagement.

Bij ons dragen ook klanten bij aan jouw ontwikkeling, denk hierbij aan onze collegetours. In deze collegetours leer je onze klanten echt kennen doordat we DGA’s het podium geven en laten spreken over hun visie op ondernemerschap.

Hoe ziet jouw talentprogramma eruit?

Development Trajecten

Leiderschap is een belangrijk thema in de VDB Academy. De wereld om ons heen verandert voortdurend en snel. Het vraagt sterk leiderschap om hierin mee te kunnen bewegen en in te spelen. De VDB Academy helpt je hierbij middels diverse ontwikkeltrajecten. Het human development traject bereidt je voor op een leidinggevende positie. In het personal development traject breid je jouw coach- en leiderschapsvaardigheden verder uit en het management development traject stoomt je klaar voor een eventuele partner positie. Deze trajecten bieden de mogelijkheid om je leiderschapscompetenties verder te ontwikkelen en in de praktijk toe te passen.

Lees meer over deze trajecten in het interview met SRA.