VDB

Als Senior Talent ben je al een flink aantal jaar op weg in je carrière, je hebt hierin al veelvuldig aan je ontwikkeling op verschillende vlakken gewerkt. Maar als je enthousiast en kundig wilt blijven en plezier in je werk wilt behouden, is het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. We hebben ook voor onze meer ervaren medewerkers genoeg tools om te blijven leren. Of dat nu gaat om persoonlijke ontwikkeling of om het ontwikkelen van je leiderschap.

 

Het Senior Talent programma ziet er globaal als volgt uit:

Vakinhoudelijke ontwikkeling
Als professional is het belangrijk om continue aandacht te houden voor je vakinhoudelijke ontwikkeling. Dit doe je onder andere door het volgen van vakinhoudelijke trainingen en het bijhouden van je vakliteratuur.


Persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling
Daarnaast blijft aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling van belang. En ook als je leidinggeeft kun je wellicht nog groeien op dat vlak.
Na afloop van het programma heb je ten minste 5 GoodHabitz trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijke- en/of leiderschapsontwikkeling. Door verschillende workshops te volgen oefen je met deze vaardigheden. Ook in deze fase van je loopbaan kan je door middel van een assessment inzicht krijgen in jouw werkgedrag en leren waar ontwikkelmogelijkheden liggen.


Cultuurontwikkeling
Als Senior Talent neem je deel aan of heb je een actieve rol bij het programma van The Masters. Hierin geven we inhoud en verankering aan het DNA van VDB. Zo zijn er werkcolleges, waarin je aan de hand van ons DNA een klantcase in de praktijk brengt. Ook is er de College Tour waarbij we klanten echt leren kennen door DGA’s te laten spreken over hun visie op ondernemerschap.