VDB

ADVOCATUUR

 

VDB Advocaten is geen traditioneel advocatenkantoor. Met onder andere de verschillende expertises op het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vastgoed en huurrecht, IE-recht, privacy recht, fiscaal recht en persoon- en familierecht zijn wij een full-service kantoor voor de grotere ondernemingen.

 

Wij hebben een strategische alliantie met WVDB Adviseurs Accountants en werken nauw samen met VDB Notarissen. Hierdoor kun je met een nog bredere blik en kennis een vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken bekijken. Dit betekent dat wij verder kijken dan alleen de juridische aspecten van een kwestie.

 

Wij zijn een jong en ambitieus team dat samenwerkt om de klant de beste oplossing te kunnen bieden. Een no-nonsense houding en pragmatische aanpak zijn de speerpunten. VDB Advocaten is groot genoeg om de klant met specialistische kennis van zaken bij te staan, maar klein genoeg om het persoonlijk te houden. Korte lijnen en één aanspreekpunt vinden we belangrijk voor onze klanten. Werken bij VDB Advocaten betekent dat je je kunt ontwikkelen door in verschillende keukens mee te kijken, tijdens het vaktechnisch overleg kennis te delen met verschillende specialisten, en er is ruimte voor optimale groei van je talent. VDB Advocaten heeft de ambitie hét multidisciplinaire advocatenkantoor uit Zuidoost Brabant te zijn.

Spreekt jou dit aan, dan gaan wij graag met jou deze uitdaging aan.