VDB

ADVOCATUUR

VDB Advocaten Notarissen behoort tot de grootste juridische dienstverleners in Zuid-Nederland. We zijn een full-service kantoor met onder meer expertise in het ondernemingsrecht, vastgoed, intellectueel eigendom en het fiscale (straf)recht. Familiebedrijven, het MKB, maar ook multinationals voelen zich bij ons thuis.

Ook behandelen wij landelijk veel zaken voor belastingadviseurs en accountants in beroepsaansprakelijkheids- en tuchtzaken.

Wij zijn in staat een vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Dit gaat verder dan alleen de juridische aspecten van een kwestie.

Wij zijn een jong en ambitieus team en wij werken samen om de klant de beste oplossing te kunnen bieden. Een no-nonsense houding en pragmatische aanpak zijn de speerpunten. VDB is groot genoeg om de klant met specialistische kennis van zaken bij te staan, maar klein genoeg om het persoonlijk te houden. Korte lijnen en één aanspreekpunt vinden we belangrijk voor onze klanten. Werken bij VDB betekent dat je je kunt ontwikkelen door in verschillende keukens mee te kijken. Er is ruimte voor de optimale groei van je talent.