VDB

Femke Veldhuijzen - Swinkels

Toegevoegd Notaris 

Mr. Femke Veldhuijzen - Swinkels werd in oktober 2020 benoemd tot toegevoegd notaris bij VDB Notarissen. Zij is sinds augustus 2018 verbonden aan VDB Advocaten Notarissen en is gespecialiseerd in familierecht en estate planning. In dit medewerkersverhaal vertelt zij over haar werk binnen VDB Advocaten Notarissen.

“Inmiddels werk ik al ruim tien jaar in het notariaat. Vanuit mijn rol werk ik veel voor (internationale) ondernemers en hun families. Ik heb dan ook veel ervaring met ondernemerstestamenten, huwelijkse voorwaarden, levenstestamenten en samenlevingscontracten. Daarnaast richt ik mij in het bijzonder op grensoverschrijdende dossiers met betrekking tot Nederlands-Belgische familie- en vermogensrechtelijke vraagstukken.”

Ons multidisciplinair huis maakt ons echt uniek

“Qua estate planning onderscheiden wij ons echt van andere kantoren. Samen met de fiscale estate planningsadviseurs en accountants van strategisch alliantiepartner Witlox Van den Boomen komen wij voor onze cliënten tot een optimaal juridisch, fiscaal en financieel resultaat. Binnen één telefoontje weet je precies van elkaar wat er nodig is. Ons multidisciplinair huis maakt ons echt uniek!”

Maatschappelijke ontwikkelingen zorgen voor uitdaging

“Ik kijk ook echt met enthousiasme vooruit naar de uitdagingen die zich steeds weer voordoen. Door de vele maatschappelijke ontwikkelingen is het steeds weer een mooie uitdaging om tot duidelijke afspraken te komen, zodat cliënten hun wensen goed hebben vastgelegd in een notariële akte. Dat geeft hen een gevoel van rust. En daar doen we het uiteindelijk voor!”